Jyske Ås – Forslag til fysisk anlæg og digitale løsninger

Projektet omfatter forslag til indretning af de fysiske anlæg og de digitale løsninger for en turistattraktion; Jyske Ås.

Forslag til det strategiske arbejde er en skitse til identiteter – farver, materialer og visuelle identiteter – samt en skitsemæssig gennemgang af tilgangen til det digitale design og en skitse til indhold og digitalt design. I skitseringen er der lagt vægt på at skabe en tydelig og flydende sammenhæng mellem det fysiske og digitale design, således at de visuelle identiteter og farver, der bruges i den digitale kommunikation, går igen i de fysiske anlæg og omvendt, således man kan genkende:

– de imødekommende grønne og gule/gyldne farver, der går igen
sammen med,
– omridset af Jyske Ås’s landskab og
– en pil, der både viser vej ude på stedet og i det digitale
univers.

Pilen bliver brugt som en tydelig og forståelig markør i landskabet. Der er skabt en designfamilie, hvor pilen findes i mere eller mindre afdæmpede former.

Projektet omfatter også en skitsering af den digitale løsning som en åben palet af muligheder, der er bygget op om gennemprøvede processer og platforme med udgangspunkt i fx et gratis CMS-system med henblik på at give en god funktionalitet, nem betjening og vedligeholdelse samt lave udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger.