Snekkersten Skotterup Sejlklub har iværksat en ambitiøs plan for at forbedre adgangen til vandaktiviteter og sejlsport for alle, som vil gavne deres ungdomsgruppe og det bredere lokalsamfund. Visionen for Snekkersten Havn, er udviklet i samarbejde med havnens brugergrupper og foreninger.  Den nye jollerampe udgør en central del af denne vision.

Den nye jollerampe er havnens hovedadgangsvej til og fra Øresund og giver sikker adgang for jollesejlere, stand-up-paddlere, kajakroere og private i mindre både. Rampen forbinder en åben jolleplads med et større aktivitetsbassin, hvor sejlundervisning kan finde sted.

Mange brugere vil få glæde af den nye jollerampe:

Ungdomssejlere: Vores sejlklub prioriterer ungdomsarbejde højt og har en af Danmarks største og mest aktive ungdomsafdelinger. Med et stort antal klubjoller i brug er der behov for opgradering af rampen for at sikre en sikker søsætning.

Talent- og Elitesejlere: Vi huser også et talent- og elitemiljø af unge sejlere, der kræver optimale træningsforhold. En større jollerampe vil give dem hurtigere adgang til vandet og bedre udnyttelse af træningstid.

Deltagere ved sejlsportsstævner: Vi afholder årligt store jollestævner, hvor forbedrede rampefaciliteter vil lette processen med søsætning af både og følgebåde.

Lokale brugere: Vi ønsker at tiltrække og inspirere nye brugergrupper til aktivt fritidsliv ved havet. Den nye jollerampe vil være åben for alle typer mindre vandudstyr, herunder kajakker, paddleboards og private joller.

Jollerampen er støttet af  A.P. Møller Fonden.