Hyldager Bakker, et stort, menneskeskabt landskab i Albertslund Kommune,  er nomineret til Byplanprisen 2023.


Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

Medici Generici servizio di assistenza medica a domicilio Roma

Il nostro team fornisce un servizio di assistenza sanitaria domiciliare, garantendo professionalità e comfort per i pazienti a Roma.

Sans’,sans-serif; color: #626060; letter-spacing: -.15pt;”>Hasløv & Kjærsgaard udarbejdede i 2019 grundlaget for det landskabsprojekt, som græsrødder, kommune mfl. efterfølgende har arbejdet videre med. Nu står det som endnu et eksempel på, hvordan der kan arbejdes med transformation af bynære landskaber, hvor ’genbrug’ af overskudsjord giver helt nye muligheder for biodiversitet, rekreation, naturoplevelser og samskabelse med involvering af mange interessenter.

Det er en type opgave vi gennem årene har bidraget til mange steder, både som landskabsarkitekter og procesrådgivere. Det har vi arbejdet med – i vores strandparker, klimasikringsprojekter og senest i Ishøj Kommune. Her har vi arbejdet med en stor støjvold,  der løfter sig 14


Image médicale pour illustrer un article sur la santé

Médical

Texte additionnel sur le thème de la médecine

meter over det oprindelige terræn, og beskytter en 3 km. lang strækning ud mod motorvejen.

Støjvolden i Ishøj nærmer sig nu færdiggørelsen. Her har vi arbejdet med et dramatisk landskab, som med sin store højde, føjer helt nye oplevelser og kvaliteter til byen og lokalområdet – ud over at beskytte mod motorvejsstøjen. Der skabes merværdier og nye destinationer – med udsigtspunkter, nye stier, sydvendte skråninger med læ og sol, og en spændende vegetation med urter, buske og træer, som vil variere med årstidernes skiftende farver, blomster, bær mm. Volden kan blive base for flere fremtidige apteringsprojekter, der kan udvikles i de kommende år.  

 

Læs mere om projektet her   I   læs mere om Byplanprisen 2023 her